Loading

Ekipi i Marketingut

Ekipi i Marketingut( Marketing )

Ekipi i marketingut përkujdeset për aktivitete promovuese për përkrahje të shitjeve. Menaxhimi i prezences digjitale dhe rrjete sociale, reklamat mediale në televizione dhe revista janë vetëm disa nga aktivitetet të bartura nga ky ekip.

Email : viona@eurocosmetics.biz

Contact No. : +38349 744 600

Social Media :

sqAlbanian