Loading

Rreth Nesh

Eurocosmetics

EUROCOSMETICS është krenar të ofrojë shërbimet më të mira të distribuimit të produkteve kozmetike dhe higjienike.

 

Kush jemi ne

Të inspiruar nga bukuria

Krahas shpërndarjes së organizuar të mallit, bëjmë furnizimin e pikave shitëse me material për përkrahjen e shitjes siq janë shtandet e kozmetikës dekorative (grimit), shtandet e produkteve parfumerike, shtandet e higjienës personale, katalogjet, fletëpalosjet, testuesit e të ngjashme .
Në bashkëpunim me klientët tonë gjatë periudhave të ndryshme të vitit organizojmë aktivitete të shumta promovuese dhe aktivitete tjera të llojllojshme marketingu për përkrahjen e shitjeve.

Pjesë e aktiviteteve tona të marketingut janë edhe reklamat mediale në televizionet dhe revistat nacionale

sqAlbanian