Loading

Ekipi i Shitjes

Sales Team( Shitje )

Ekipi i shitjes viziton çdo ditë partnerët tonë në të gjitha qytetet e Kosovës. Ekipi me kënaqësi i prezanton produktet e reja dhe këshillon blerësit rreth produkteve aktuale.

Email : shitja@eurocosmetics.biz

Expert In : Shitje&Negocim

Contact No. : +38349744600

Social Media :

en_GBEnglish