Loading

KUSH JEMI NE

Kompani e cila ofron shërbime cilësore të distribuimit të produkteve kozmetike dhe higjienike.

Krahas shpërndarjes së organizuar të mallit, bëjmë furnizimin e pikave shitëse me material për përkrahjen e shitjes siq janë shtandet e kozmetikës dekorative (grimit), shtandet e produkteve parfumerike, shtandet e higjienës personale, katalogjet, fletëpalosjet, testuesit e të ngjashme.

Lexo më shumë

Ekipet tona

Për cfarëdo pyetje apo kërkesë për bashkëpunim, ju lutem drejtohuni tek njëri nga ekipet.

CEO

CEO

Brendet

Brendet botërore të cilat i mundësojmë për tregun vendor dhe rajonal

Të dhënat ndër vite

Është një kompani me traditë shumë vjeqare e cila bënë distribuimin ekskluziv të shumë brendeve globale në territorin e Kosovës.

Brende të njohura.

Produkte ekskluzive.

Treg vendor dhe rajonal.

Partnerë të shumtë në Kosovë dhe Rajon.

Shumë vite eksperiencë në fushën e kozmetikës dhe higjenës.

Staf profesional.

Të dhënat ndër vite

Punëtorët 19+
Vitet 25+
Brendet 30+
Partnerët 75+
Produktet 100+

Partnerët

sqAlbanian